UPPLEV ŠKODAS
NYA SUPERB iV

ŠKODA superb iv

Plug-in hybrid drivsystem

Under ŠKODA SUPERB iVs motorhuv döljer sig ett avancerat plug-in hybrid drivsystem som kombinerar det bästa av elektroniska och konventionella bilar för en miljövänlig och dynamisk drift.

Svårslagna innovationer

iVs plug-in hybrid finns i tre utföranden och modeller: Style L&K och SportLine. När du valt den du önskar får du, utöver standardutrustningen, ytterligare specifika iV-funktioner och möjligheter att göra exklusiva tillval.

Livet med iV

Tyst, utsläppsfria körning i staden och en god räckvidd för långa resor. SUPERB iV ger dig ett ändamålsenligt och sorglöst liv.

En värld av emobilitet

eMobilitet är här för att stanna. För dig som äger en elbil från ŠKODA ger det dig en mängd fördelar: klimatbonus, skattebefrielse och gratis parkering.

03_superb_iv.jpg
skoda-superb-iv.jpg
superbiv-int1.jpg
superviv-det1.jpg
superbiv-int2.jpg

ŠKODA KAMIQ

Gå din egen väg

KAMIQ är en crossover för storstaden som omfattar alla fördelar med en SUV i en typisk ŠKODA-design med dynamiska former och skarpa kanter. Perfekt för dig som vill skapa dina egna trender istället för att bara följa dem som redan finns.

Inre självförtroende

Styrka och mod kommer alltid inifrån. KAMIQ är inget undantag. En smidig blandning av känslomässigt laddad design både i interiören och i exteriören. Interiören har en attraktiv och uppskattad ergonomi där passagerarna omges av material i premiumkvalitet.

Perfekt för stadsdjungeln

Att dagligen omges av stadens brus och tempo kan vara ganska utmanande. För att hålla dig på topp har KAMIQ den utrustning som förväntas för en behaglig åktur oavsett omgivning.

Lösningar nära till hands

Simply Clever-funktioner är ett kännetecken för ŠKODA. Dessa sofistikerade lösningar gör ditt liv enklare varje dag och de finns var du än letar i KAMIQ. Se efter själv.

kamiq-front1.jpg
kamiq-det2.jpg
kamiq-det1.jpg
kamig-side1.jpg
kamiq-back2.jpg

ŠKODA CITIGOE iv

100 procent el

CITIGOe iV är ŠKODAs första elektriska produktionsmodell. Utsläppsfri och lätthanterlig – den här bilen kommer att överbevisa dig när du kör på stadens gator.

Lång räckvidd

Med en räckvidd op 265 kilometer kan du lita på att CITIGOe iV räcker för alla dina ärenden i staden. När du ska ut på längre resor kan du använda DC snabbladdare.

Stilren design

Varje gång du tittat på CITIGOe iV kommer du bli imponerad av bilens stilrena ytor, skapa konturer och stora sidofönster.

Alltid online

CITOGOe iV är utrustad med onlinetjänster. Det gör det enkelt att aktivera luftkonditioneringen, ladda batteriet eller kontrollera bilens återstående räckvidd – var du än befinner dig.

Rulla på

CITIGOe iV är utrustad med 16” lättmetallfälgar.

citigoe_iv-ext1.jpg
citigoe_iv-int1.jpg
citigoe_iv-ext2.jpg
citigoe_iv-ext3.jpg
citigoe_iv-ext4.jpg

UPPLEV ŠKODAS NYA SUPERB iV

Škoda Stockholm Bromma 2/12 | Škoda Stockholm Täby 3/12

Eventet startar 17.00 – Avtäckning och presentation av den nya bilen

Vi bjuder på tilltugg och dryck!

Tack!Varmt välkommen på vårt event! Vi har skickat dig en bekräftelse via e-post.

Skoda Stockholm är en del av Din Bil Gruppen som är ett helägt dotterbolag som ingår i Volkswagen-koncernen.

Inom Skoda Stockholm ingår våra anläggningar i Bromma, Infra City, Täby, Sätra och Södertälje. Läs mer här